Costum business si papion?!

     Va rog frumos din inima nu ma mai intrebati: „Alex, ce papion sa asortez la costumul asta pentru nunta?” pentru ca refuz sa mai raspund. Am spus de 1000 de ori in postari si in parte fiecarei persoane care mi-a lasat un comment sau a trimis un mail: NU MAI MERGETI LA NUNTA IN COSTUM BUSINESS SI PAPION! De ce? Pentru ca pe acest site discutam despre bazele stilului masculin, despre bun simt, decenta si despre dress code-uri, nu despre trend-uri sau tinute deosebit de kitschioase.  Sa porti un costum business la o nunta, in special unul cu rever normal/crestat, accesorizat cu papion colorat din polyester, de culoarea rochiei partenerei este un gest execrabil, ce caracterizeaza persoane cu un nivel de educatie foarte slaba. Daca vei avea norocul in viata sa ajungi la un eveniment cu „lume buna”, cu oameni educati si umblati prin lume, cu o astfel de asortare te vei face de rusine, vei primi din start cartonasul rosu, nu te va mai lua nimeni in seama. Papionul se poarta la tinuta de ceremonie black tie, la tinuta white tie si in alte 2-3 ocazii despre care nu vorbim in acest articol.

   Solutia e simpla: poarta o cravata, e mult mai masculina si mult mai potrivita costumului business cu rever crestat decat un papion.

Ca sa intelegi diferenta dintre prost gust si stil, in imaginile de mai jos avem in partea stanga un cocalar (scuzati-mi exprimarea), iar in partea din dreapta un domn de nota 11 :

Fii primul care comenteaza

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.