Cum se asorteaza o pereche de sosete

   O pereche de sosete se alege foarte simplu: in mai putin de 1 minut. Daca stai mai mult de 60 de secunde sa te gandesti ce sosete sa alegi sau cu ce sa le asortezi, nu vei fi niciodata multumit de alegerea ta si, cel mai probabil, vei face o alegere gresita.

   Pentru majoritatea barbatilor, care poarta costum din an in Paste, cel mai simplu si cel mai de bun simt este sa aleaga o pereche de sosete de culoarea pantalonilor , nu sa le asortezi la cravata, rochia partenerei, la cheia de la masina sau la aranjamentele florale din sala unde se tine evenimentul. Sunt clienti care stau 15-20 de minute in fata peretelui de sosete din magazin si tot nu stiu ce sa aleaga. Asa nu ! Ai costum bleumarin, pui sosete bleumarin; ai costum gri, pui sosete gri; daca ai pantaloni chinos din bumbac, alegi o pereche de sosete asemanatoare nuantei lor; daca porti pantofi de vara fara siret, alegi o pereche de talpici/sosete invizibile (vezi Calzedonia sau Jolidon) sau o pereche de sosete de culoarea pantalonului. Punct !

2 Comentarii

 • Răspunde septembrie 12, 2019

  Ilie

  De ajutor articolul, mai ales ca in curand voi fi mire. Dar totusi, vreau sa intreb ceva: ce culoare folosim la sosete, atunci cand purtam sacou albastru inchis, pantaloni albi si pantofi maro ?

  • Răspunde septembrie 12, 2019

   AlexandruRemus

   Salutare,

   E simplu, alegem varianta cea mai sigura: o perehce de sosete albastre sau bleumarin.

Lasa o replica

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.