Despre

Ciao! Bine ai venit pe alexandru-remus.ro, un site de stil pentru barbati.

 

 

   Hainele nu-l fac pe om dar comunica lumii ce fel de persoana esti iar a fi ingrijit si bine imbracat ar trebui sa tina, in primul rand, de respectul fata de propria persoana. Pana la urma stilul este un cod, nu degeaba ii spune „cod vestimentar” si putini sunt aceia care il cunosc. Frumusetea acestui cod este faptul ca e la fel peste tot, ca stiintele exacte, 1+1 este =2 si in Romania si in Londra si la New York si in Tokyo. La fel si stilul:  odata invatate modelele clasice de haine si incaltaminte alaturi de cateva reguli de purtare, vei fi bine imbracat oriunde pe planeta. Mai mult, cum stilul se bazeaza numai pe modele clasice de haine si incaltaminte nu exista conceptul de „demodat”, astfel nu va trebui sa-ti schimbi garderoba o data la cateva luni, asa cum se intampla in cazul modei. Un alt avantaj al cunoasterii stilului este faptul ca pe viitor nici o vanzatoare, nici o revista, nici o reclama sau vitrina a vreunui brand renumit nu te va mai putea pacali sau manipula, vei sti exact dupa ce haine sa te uiti si ce haine trebuie sa ignori.

 

   Ce vreau sa ai in vedere:

– acest site a fost creat in primul rand pentru mine, ca un loc in care sa ma refugiez in timpul liber, chiar nu ma intereseaza sa am milioane de urmaritori, Like-uri pe Facebook sau statutul de influencer, blogger, etc;

– ce postez aici sunt informatiile acumulate din experiente personale sau carti/ articole pe care le-am citit, nu sunt un maestru croitor, sunt doar un pasionat de lucruri de calitate;

– in principiu, articolele sunt scurte si la subiect, ele continand putine cuvinte si 2-3 poze care sa te ajute sa intelegi despre ce vorbesc, deoarece scopul site-ului este sa iti introduca in constiinta anumite concepte si informatii de baza, nu sa te plictiseasca cu povesti nemuritoare.

– vreau sa intelegi clar diferenta dintre stil si moda: stilul e despre bun simt, decenta, educatie, coduri vestimentare, haine, incaltaminte si accesorii realizate de artizani din materiale calitate si care nu se demodeaza dupa 2 luni, pe cand moda este opusul.

 

 

Iti doresc o vizita placuta pe acest site,
Alex.

 

AlexandruRemus