Doua lucruri pe care sa le refuzi

Se intampla de multe ori sa fim nevoiti sa facem compromisuri in viata din diferite motive, scuzabile sau nu. Am decis sa vorbesc in randurile ce urmeaza despre doua compromisuri pe care sa nu le mai faci de acum in colo in asa fel incat sa-ti dezvolti stilul personal fara piedici.

(1) Nu mai accepta cadouri ce constau in haine:

Nu ma intereseaza ca ai primit de la mama, nu ma intereseaza ca ai primit de la bunica, de la sora, de la un prieten sau de la dragostea vietii tale. Faptul ca cineva te iubeste, nu il/nu o califica in stil masculin. Fii barbat, pune piciorul in prag si spune-le ca nu mai accepti cadouri ce constau in haine de la oameni care nu cunosc codul. Trebuie sa intelegi ca ei sunt orbi in domeniu, nu vad lucrurile asa cum le vedem noi. Daca te vei lasa in continuare pe mana lor nu-ti vei putea dezvolta stilul personal si vei ajunge sa te imbraci asa:

ripped_jeans

Personal nu cred ca este ceea ce-ti doresti. Daca persoanele aproapiate nu te inteleg in ceea ce priveste acest aspect inseamna ca nu te respecta sau nu ii intereseaza parerea ta.

Pe viitor accepta astfel de cadouri doar din partea oamenilor care fac ceva in domeniul stilului sau sunt pasionati ca si tine de stil si cunosc codul.
Nu stiu cum te simti sincer dar eu ma simt jignit cand studiez stilul de ani de zile si primesc un kitsch de la cineva care nu are habar. E ca si cum i-ai face face cadou sefului de la Ferrari o Dacie.

(2) Nu mai da valoare tricoului:

Relaxeaza-te, e un tricou! Cand vad oameni disperati dupa tricouri firmate si desenate cu tot felul de mesaje si blugi rupti decolorati la sute de euro pe motiv ca sunt semnati de X designer sau brand nu imi vine sa cred. Da, conteaza calitatea materialului, cum sta pe tine si cum ti se potriveste culoarea lui la par si ten dar e un tricou!  Reorganizeaza-ti garderoba si scoate tricourile din categoria „haine bune” ! Eu port mai rar tricouri, de obicei port camasi.  Pune valoare daca vrei pe un costum, pe o pereche de pantofi, pe o camasa, dar nu te mai ambala atat pentru un tricou.

Fii primul care comenteaza

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.