Ganza – Un nou concept MTM in Timisoara

    Ganza este un nou concept pe piata costumelor pe comanda din Timisoara. Fondatorul acestuia, George, are o experienta de 10 ani de zile in domeniul stilului masculin si a costumelor, experienta dobandaita in cele mai importante branduri din Romania.

    In conceptul Ganza, clientul nu reprezinta doar un procent din vanzari. In schimb, se urmareste stabilirea unei relatii cu acesta pe termen lung. Intalnirile se fac, in majoritatea cazurilor, pe baza de programare iar acestea incep cu un espresso sau un pahar de vin astfel incat discutiile despre stilul masculin si costume sa fie usor de digerat.

    Primul pas este stabilirea nevoilor clientului, stilul de viata al acestuia, ocupatia sau functia pe care o detine. Daca este nevoie sau daca clientul doreste o schimbare majora in stilul personal, se poate face si o analiza mai amanuntita, cu alte cuvinte un audit de garderoba.

    Dupa ce s-au stabilit nevoile clientului, contextul in care acesta va purta costumul (la birou, la un eveniment de seara, pe timp de vara, pe timp de iarna, etc) si dupa ce s-au notat datele antropometrice, se poate trece la partea distractiva din made to measure: personalizarea costumului. Odata ajunsi in acest stadiu, poti alege stofa, captuseala, nasturii, modelul de sacou, de vesta, de pantalon, tipul de buzunar, marimea si tipul reverului, monograma, etc.

    Cativa dintre producatorii de tesaturi din care poti alege sunt: Vitale Barberis Canonico, E.Thomas, Cerruti, Holland & Sherry, Dormeiul, etc.

    Tehnica folosita in productia costumelor poate fi fused, half canvas sau full canvas, in functie de preferintele si in functie de bugetul fiecarui client. Termenul de livrare al unui costum este de 15 zile lucratoare, dar in schimbul unei taxe de urgenta costumul poate fi livrat in 10 sau chiar 5 zile lucratoare.

    Pe langa serviciul de made to measure pentru costume, Ganza ofera si serviciul de MTM pentru camasi. Ca si in cazul costumelor, poti alege modelul de guler,modelul de manseta si nasturii  pe care ii doresti. Materialul folosit pentru camasi este de la producatorul de renume Monti.

    Pentru un serviciu complet si economisirea timpului de catre client, la Ganza gasesti si pantofi, atat ready to wear cat si pe comanda. Bineinteles ca si in acest caz iti poti personaliza produsul comandat alegand modelul, tipul sau culoarea de piele, talpa, etc. Timpul de executie in cazul in care doresti pantofi pe comanda este de 15 zile lucratoare.

    Pe cei de la Ganza ii gasesti in showroom-ul din zona pietonala de pe strada Eugeniu de Savoya Nr. 13 din Timisoara, dar iti recomand sa-ti faci o programare inainte la numarul de telefon: 0751657596.

Fii primul care comenteaza

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.