Imbunatateste-ti stilul cu costuri minime

In ultimul articol ti-am dat cateva ponturi despre cum iti poti imbunatati stilul cu zero costuri, mai exact cum sa porti mai bine articolele vestimentare pe care le ai deja in garderoba. In acest articol voi enumera cateva modificari pe care le poti face hainelor tale la croitor,  in asa fel incat sa iti imbunatatesti stilul. Precizez ca aceste 2 articole sunt dedicate incepatorilor in stil iar operatiunile de croitorie mentionate mai jos sunt cele mai simple si se realizeaza cu costuri minime.
(1)  Cambreaza-ti camasa, eliminand materialul in exces din jurul taliei; daca este cazul se poate modifica si largimea sau lungimea manecii.
Dezavantajul acestei operatiuni este ca o camasa modificata se calca putin mai greu, exista sanse mult mai mari sa faci cute cu calcatotul, in special in apropierea cusaturilor unde camasa a fost modificata.
Avantajul insa este ca vei arata mult mai bine.

01b

01g

(2) Scurteaza-ti manecile sacoului, in asa fel incat sa lasi la vedere 3-4cm din maseta camasii. Spun chiar 4cm pentru ca foarte multi producatori de camasi fac economie de material acolo unde nu este cazul, de exemplu la maneci; astfel chiar daca ai manecile sacoului scurtate vei imbraca o camasa cu maneci prea scurte si care tot nu se vor vedea.

02b

02g

(3) Scurteaza-ti pantalonii. Este cea mai simpla si cea mai ieftina operatiune de modificare a unei haine pe care poate sa ti-o faca un croitor. Daca tot suntem la acest capitol ti-as recomanda sa ii si stramtezi in cazul in care sunt prea largi. Aceste 2 modificari iti vor imbunatati look-ul semnificativ.

03b

03g

(4) Daca nu vrei sa investesti 10-20 euro sau mai mult intr-o batista de buzunar atunci  poti rezolva problema si cu 2-3-4 euro. Poate ai in dulap o bandana pe care nu o mai porti sau poate are mama ta sau sora ta o esarfa de matase pe care nu o mai poarta. Mergi cu ele la croitor si spune-i sa-ti faca din ele batiste de buzunar.

04b

04g

(5) Adauga personalitate pantofilor tai cu o pereche de sireturi colorate. Din nou este o investitie foarte mica dar care va face o diferenta destul de mare in tinuta ta.

05

Fii primul care comenteaza

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.