Imbunatateste-ti stilul cu zero costuri

Cea mai intalnita problema pe care o au barbatii cand vine vorba de vestimentatie este bugetul. In multe din cazuri acesta este mic sau inexistent. De aici se naste si scuza unora ca ai nevoie de multi bani pentru a fi un barbat stilat.
Astfel, am decis sa fac o lista scurta cu unele lucruri pe care poti sa le faci pentru a arata mai bine cu costuri zero, mai exact voi enumera cum trebuie purtate lucrurile pe care le ai deja in garderoba. Acestea sunt reguli de purtare arhicunoscute de multi barbati, insa incepatorii inca nu le cunosc si nu le aplica, deci lista de mai jos este dedicata incepatorilor in stil.

(1) Lasa deschis ultimul nasture la sacou sau cardigan – continui sa vad barbati care isi incheie toti nasturii la sacou sau cardigan si parca ma simt inconfortabil doar cand ii privesc. Ultimul nasture nu se inchide niciodata la sacou (decat daca ai sacou cu inchidere la 1 nasture) iar la cardigan se lasa deschis ultimul sau ultimii 2 nasturi (suficient cat sa fie la vedere cureaua).

01g

01g_

01

01_2

(2) Pune un dimple in cravata – dimple-ul este bucla din cravata care te scoate in evidenta fata de restul purtatorilor de cravata si care spune despre tine ca esti un barbat atent la detalii.

02_

02

(3) Poarta nodul de cravata lipit de gulerul camasii, nu il mai lasa sa atarne

03

03_2

(4) Varful cravatei trebuie sa atinga catarama curelei – nu purta cravata mai lunga sau mai scurta de atat.

04

04_2

(5) Poarta gulerul tricoului polo lasat jos, nu il mai ridica

05

05_2

(6) Asorteaza-ti sosetele la pantaloni, nu la incaltaminte

06

(7) Poarta incaltaminte si pantaloni de culori diferite – acest obicei se practica pentru a scoate in evidenta incaltamintea.

07

(8) Poarta gulerul camasii sub reverul sacoului/sub gulerul puloverului

08

08_

08_2__

08_2

1 Comentariu

  • Răspunde aprilie 9, 2014

    raul

    Am vazut ca exista un clip pentru dimple…
    Sunt in Romania magazine cu astfel de accesorii?

Lasa o replica

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.