Mosetti – Sartoria di Torino

Cand ma gandesc la costume, stofe fine, imprimeuri, croiala pe masura, culoare si alte detalii, cu un ochi rad si cu altul plang. Rad pentru ca sunt lucrurile care ma pasioneaza si plang deoarece sunt lucruri care se gasesc foarte greu la noi in tara. Sigur, costume gasesti la tot pasul dar 95% din piata este saturata de produse fara personalitate, vandute doar pentru profit, confectionate fara nici un fel de pasiune, atentie la detalii sau respect pentru client. De aceea ma bucur de fiecare data cand cineva ia initiativa si vine cu un concept nou pe piata.

Mosetti – Sartoria di Torino este un brand romanesc nou, cu inspiratie si productie italieneasca, fondat de Alex Moise in anul 2015.

Despre Alex iti pot spune ca este specializat in consultanta vestimentara si are o experienta de 8 ani de zile in domeniul stilului masculin. In toata aceasta perioada a indrumat peste 1000 de barbati si are 4 ani de antreprenoriat in industria costumelor made to measure.

Alex Moise - fondator Mosetti - Sartoria di Torino

Conceptul care sta la baza brand-ului Mosetti este made to measure with a twist. Costumele respecta traditiile italienesti, avand o croiala de calitate, dar sunt pentru clientii care au o atitudine nonconformista vis-a-vis de purtarea acestora, barbati carora le face placere sa-si exprime personalitatea,tineretea sau individualitatea prin culorile sau detaliile neobisnuite alese.

Mosetti-RoyalBlue

Mosetti arata clientilor o noua perspectiva de a privi costumul, oferind posibilitatea acestora de a imbina elemente clasice cu elemente noi, contemporane, in asa fel incat tinutele sa aiba un aer fresh.

Mosetti-CrossTheLine

Concret produsele pe care le ofera Mosetti sunt costume create la comanda pe masurile si specificatile clientului. Bineinteles, alaturi de aceste produse vei avea parte si de consultanta, pentru a fi sigur ca vei alege ce se potriveste mai bine constitutiei tale fizice si personalitatii tale. Cel mai mare avantaj al unui costum creat pe comanda la Mosetti este faptul ca e 100% personalizabil, in sensul ca iti poti alege materialul, captuseala, nasturii, cusaturile, gulerul, buzunarele, etc. De asemenea orice piesa vestimentara poate fi monogramata.

Prima colectie lansata in Romania se numeste Ceremony 2015. Aceasta cuprinde 11 tinute complete in diferite culori si imprimeuri, materialele utilizate pentru costume fiind lana, matase, catifea de bumbac si provin de la producatori precum Vitale Barberis Canonico, Holland & Sherry sau Cerutti:

Mosetti-ForestGreen

Mosetti-BlueKnight
Mosetti-DeepBlack
Mosetti-GreyAllTheWay
Mosetti-PassionateBurgundy
Mosetti-PurpleMadness
Mosetti-ShadesOfRed
Mosetti-OceanTouch
Mosetti-TouchOfGrey

Showroom-ul Mosetti se afla in Bucuresti, pe strada Popa Savu, nr. 59 (Zona Aviatorilor). Mai multe detalii despre Mosetti– Sartoria di Torino se pot gasi pe site-ul oficial www.mosetti.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MosettiMen

 

Fii primul care comenteaza

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.