Nu fi un barbat ieftin

In videoclipul de mai sus te invata cum sa-ti faci nodul de cravata in mai putin de 10 secunde. Am o singura rugaminte de la tine: nu fi un barbat ieftin ! Un barbat serios nu cauta si nu aplica astfel de metode. Voi argumenta de ce consider ca acest videoclip este pentru amatori:

– in functie de forma fetei fiecarui barbat trebuie ales gulerul camasii iar in functie de gulerul camasii trebuie ales nodul de cravata, deci este irelevant faptul ca tu stii un nod daca acesta nu ti se potriveste;
– acest nod „perfect”, asa cum il descrie naratorul din videoclip  nu are dimple deci nu este un nod perfect. Apropos, sper ca nu ai de gand sa folosesti alte metode ieftine precum o agrafa de dimple !
– lungimea perfecta a unei cravate ce sta la gatul unui barbat este atunci cand varful cravatei atinge catarama curelei sau betelia pantalonilor (in cazul in care porti bretele si nu ai curea), cu alte cuvinte nodul din videoclip nu garanteaza faptul ca vei obtine aceasta lungime, in schimb garanteaza ca vei obtine o lungime mai scurta si ca vei arata ca Oliver Hardy.

3 Comentarii

Lasa o replica

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.