Renunta la sosetele albe

Una dintre cele mai intalnite greseli de stil printre barbatii din Romania este purtarea sosetelor albe. Acest lucru se intampla in principal din doua motive: in primul rand in aceasta tara predomina training-ul si adidasii iar in al doilea rand oamenii au impresia ca daca porti sosete albe transmiti faptul ca esti ingrijit si curat…gresit. Ca sa fie clar, purtarea sosetelor albe este o greseala deoarece ele sunt facute sa fie purtate doar in timpul activitatilor sportive, nu pe strada, la costum sau la birou.

Din pacate acesta este un obicei la fel de prost precum purtarea camasii cu maneca scurta si multi il practica si cu fiecare in parte trebuie sa duc o munca grea pentru a renunta la aceste obiceiuri, o munca ce presupune multe explicatii si batai de cap. Asadar m-am hotarat sa nu imi mai bat capul de acum inainte cu nimeni, intentia mea nu este sa oblig lumea sa faca cum spun, eu pot doar sa sugerez ceva pentru cei care sunt interesati de informatia corecta.

„Ce facem daca renuntam la sosetele albe, purtam doar sosete negre plictisitoare?” Nu, alternativa este purtarea sosetelor colorate; daca modelele cu buline sau dungi ti se par exagerate pentru un barbat poti alege soetele colorate intr-o singura culoare. Acestea sunt ale mele:

 

alexandru-remus.ro_04

 

Un pont pe care as vrea sa vi-l dau este sa va asortati sosetele la pantaloni, nu pantofi, eu asa fac. In caz ca purtati pantaloni albi asortati-va sosetele la ce vreti.

3 Comentarii

 • Răspunde decembrie 31, 2013

  Leon

  R.E.S.P.E.C.T !!!!

 • Răspunde mai 26, 2017

  EUS

  Niste linkuri utile unde am putea gasi modele ca cel din poza?Multumesc anticipat.

  • Răspunde mai 28, 2017

   AlexandruRemus

   Salut.
   Daca vei cauta cu Google sosete colorate sigur vei gasi. Intre timp poti vizita magazinele Louis Purple, Calzedonia si Bigotti.

Lasa o replica

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.