Simplu e mai stilat

Am mai scris in articolele precedente despre hainele si accesoriile firmate. Probabil va disper cu acest subiect si va intrebati ce tot am cu brand-urile. Hainele firmate sunt de prost gust si este urat sa te afisezi cu ele-n public cu mandrie. Iti amintesc ca esti om, nu panou publicitar mergator sau fashion victim. Asadar voi exemplifica prin cateva imagini ce nu e ok si ce este ok.

Mai intai hainele de care sa va feriti : lenjerie intima firmata, camasi incarcate cu multe buzunare, scris si embleme, blugi taiati si decolorati, curele cu catarame de cowboy, ceasuri firmate… ASA NU !

boxers_nu

camasa_nu

blugi_nu

curele_nu

ceasuri_nu

ASA DA:

– lenjerie intima simpla, fara acea banda idiotica si inconfortabila, conteaza doar faptul ca este din bumbac de calitate:

boxers

– camasa din material de calitate si croita pe masura, fara buzunare, embleme si alte prostii:

camasa

– desi nu mai port blugi deloc decat in situatii „de scandal” iti recomand sa alegi ceva clasic, simplu si croit pe corp; fara taieturi, fara rupturi, fara scris, fara embleme, fara modele decolorate.

blugi

–  cand vine vorba de curea recomand ceva din piele de calitate cu catarama simpla. Sfatul meu este sa ai grija cand achizitionezi o curea sa aiba latimea intre 2,5 si 3 cm. De la 3,5 cm deja incepe sa fie prea lata si te dezavantajeaza din punct de vedere al aspectului deoarece creeaza o linie orizontala care „te taie” de la jumatate despartindu-ti trunchiul superior de picioare, iar acest lucru nu da bine in ochii acelora care te privesc. Plus ca multi pantaloni din comert au gaicile pentru curea mai mici si daca cureaua are mai mult de 3,5 cm nu mai intra. Parerea mea este ca o curea cu latimea de 3 cm e perfecta.

curele

– evitati ceasurile cu tot felul de inscriptii si embleme lucioase in 100 de culori si pietricele deoarece sunt de prost gust si nici nu sunt calitative. Daca vreti sa platiti multi bani pe un ceas nu platiti pentru ca scrie mare pe el „Calvin Klein” sau „D&G” ci platiti pentru ca este facut din materiale de calitate si confectionat de oameni care fac asta de zeci de ani si stiti ca acel ceas va functiona mult si bine. Plus ca daca este un model clasic nu se va demoda niciodata. Eu am un ceas de aproape 16 ani de zile si merge la fel de bine ca la inceput si arata la fel de bine. Deci va recomand ceva simplu si clasic:

ceasuri

Fii primul care comenteaza

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.