Te provoc la 30 de zile fara alb si negru

Atunci cand vine vorba de cromatica in Romania am observat ca se face una din doua greseli: ori se poarta mult negru pana in punctul in care devine deprimant si te intrebi daca lumea este constant in doliu, ori se exagereaza si se poarta mai mult de 3-4 culori intr-o tinuta. Corect este sa ne incadram undeva la mijloc. Recomand incepatorilor  sa nu poarte mai mult de 2-3 culori intr-o tinuta. Pe masura ce incepeti sa prindeti experienta puteti adauga a 3-a sau a 4-a culoare tinutei cu ajutorul unei batiste de buzunar, a unui fular, a unei cravate, etc.
Aceeasi problema am observat-o si cu culoarea alb: ori se poarta prea mult (am observat vara oameni in tricou alb, pantaloni albi si sosete albe) ori nu se poarta suficient (aleg camasi negre in locul celor albe sau poarta vara pantaloni negri in loc sa poarte o pereche de pantaloni albi).
Astfel lansez o provocare: te provoc ca in urmatoarele 30 de zile sa nu mai porti alb sau negru.
Exceptii pentru culoarea alb : ai voie sa porti camasa alba sau o batista de buzunar alba.

white_r

 Exceptii pentru culoarea negru : ai voie sa porti incaltaminte si accesorii negre dar nu ai voie sa porti haine de aceasta culoare.

b_acc

Scopul acestui exercitiu de stil este sa te dezobisnuiesti sa porti negru aproape zilnic dar in acelasi timp sa inveti sa nu exagerezi cu prea multe culori. Pentru inspiratie poti vizualiza albumul Outfits de pe pagina de Facebook a site-ului.

3 Comentarii

 • Răspunde noiembrie 21, 2014

  Cristi Turcanu

  Alb si negru sunt nonculori

 • Răspunde martie 7, 2015

  Gregor

  O sa pui un articol mai detaliat despre ce culori se potrivesc intr-o tinuta?

  • Răspunde martie 7, 2015

   Alexandruremus

   Da, dar nu stiu sa-ti spun cand.

Lasa o replica

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.