TieApart – din Italia cu stil

TieApart este un magazin online din Italia care a luat nastere in urma cu un an de zile, in Aprilie 2014. Compania este situata in San Giustino, Perugia, in centrul Italiei. Clientela careia se adreseaza magazinul sunt oamenii pasionati de stil, care stiu ce vor.
Magazinul este practic un boutique, axat pe calitate, astfel stocul nu e unul mare la numar asa cum se intampla in cazul outlet-urilor sau marilor magazine online. Din acest motiv aprovizionarea se face pe cat de des posibil si atunci cand se schimba sezonul (primavara, vara, toamna, iarna). Produsele sunt din fibre naturale, majoritatea handmade, fabricate in Italia sau Europa.  Pe site-ul TieApart se gasesc atat haine si accesorii pentru barbati cat si pentru femei. In oferta magazinului poti gasi:

– camasi pentru barbati:

bs_tieapart.com

Toate camasile sunt confectionate din fibre naturale, majoritatea fiind din bumbac egiptean. Gama de tesaturi este una foarte variata: Poplin, Oxford, Twill, Dobby, Flannel, Pinpoint, Piquet, etc. Pe langa camasile din bumbac TieApart mai ofera camasi din in si denim:

ls_tieapart.com
ds_tieapart.com

In afara de camasi vei mai putea gasi:
– incaltaminte (de obicei casual insa mai au si modele elegante)

db_tieapart.com
ww_tieapart.com

 

WWSS_tieapart.com

– accesorii precum palarii:

panma_tieapart.com
– papioane:
bowtie_tieapart.com
– ochelari de soare:
ws_tieapart.com
– ceasuri:
ww_tieapart.com

Aceste produse fac parte din oferta permanenta a magazinului.

Brand-urile pe care le vei gasi in magazin sunt: Delsiena, The Sartorialist si Carrel (producatori italieni de camasi), Wally Walker si Kallisté (producatori italieni de incaltaminte), Jesse (producator italian de papioane), Lamiae si Frencis Bottons (producatori italieni de haine handmade pentru femei), Spektre, TYG si Kerbholz (producatori italieni de ochelari, cei din urma fiind un brand nemtesc care produce ochelari cu rama din lemn), Hipanema (producator de genti si bratari), Doria 1905 (artisan italian care produce palarii). Mai multe informatii AICI.

TieApart nu se concentreaza pe un stil anume, ofera produse din diferite stiluri: casual, business, ceremonie, clasic si modern, de retinut fiind faptul ca se concentreaza pe calitate.

Din pacate nu au si produse made to measure, toate colectiile lor sunt ready to wear.

Avand in vedere ca produsele au o calitate peste medie, pretul este si el unul peste media practicata de alte magazine online de duzina, dar e totusi un pret decent. O camasa de bumbac 100% Made in Italy costa in jur de 110 euro, ceea nu mi se pare foarte scump din momet ce exista producatori romani care au pretentia sa ceara 100 euro/camasa.

Produsele lor se pot livra in toata Europa.

Dupa cum spuneam la inceputul articolului, TieApart nu are magazin fizic, ei pot fi gasiti numai online: pe site-ul oficial www.tieapart.com , pe pagina de Facebook, pe contul de Twitter, pe contul de Google+ , pe contul de Instagram si nu in ultimul rand pe blog.

tieapart-logo-colore

Fii primul care comenteaza

Introduceti numarul corespunzator * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.